onsdag, mars 31, 2010

Under uppbyggnad.

Det blev en sen natt igår så därför kom ingen blogguppdatering. Men desto roligare idag då det kanske hinns med två uppdateringar ;)

Städade ur tre av rummen i gamla huset igår, det känns skönt att beta av lite. Trots att magen fortfarande är urkass… Man blir rätt slut av att inte få behålla nåt…

IMG_9338

Köksuppbyggnaden påbörjades så smått igår kväll. Och den fortsätter strax :) Har skjutsat en liten söt påskkärring till dagis nyss!

IMG_9329

Kram Therese  

4 kommentarer:

  1. Det går verkligen undan här... Spännande!

    Det var nog den sötaste påskkärring jag sett på länge!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaam!

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt. Jag vet precis den där härliga känslan!!! Det är underbart! Även om man är helt slut egentligen. Tänk vad viktigt det är att göra något man brinner för och verkligen tycker är roligt! Men var rädd om Dig och tänk på Din hälsa. Lycka till!!!!

    SvaraRadera
  3. Hihi ja det var en söt påskkärring ;-) Håller utkik efter eventuellt nytt inlägg än ikväll då. Krya på dig! Kram Jenny

    SvaraRadera
  4. Oj då, krya på dig! Skönt att beta av i det gamla huset, det är så jobbigt så länge man jobbar i både. Skönt när man städat färdigt och kan lägga det gamla boendet bakom sig! Kul att följa er! Jag vet hur det är!
    Kram Lisa

    SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund