tisdag, december 16, 2008

Frun inreder med julen :)


Har plockat fram lite juliga dekorationer idag. Brukar inte ta fram nåt förrän två dagar innan jul men startar lite tidigare i år. För efter jul känns det ju överstökat och julpyntet brukar få återvända in i garderoben lagom till nyårsdagen. Så nu har jag beslutat att plocka fram julen lite tidigare och njuta av dagarna innan jul...

5 kommentarer:

  1. Ja här hemma pyntar vi redan vid första advent. Tycker det är så mysigt i väntan på julen att ha stjärnor och tomtar framme. Så fort julafton är över så vill jag dock plocka bort pyntet, men brukar vänta ändå till tjugondagknut... Och då är jag riktigt trött på det kan jag lova =)
    kram

    SvaraRadera
  2. Jag brukar julpynta till första advent - men i år hann jag inte alls med det. Jag älskar tomtar etc, men eftersom vi åker bort varje jul så hinner jag sällan njuta färdigt av dem här hemma. Direkt efter nyår är jag nämligen trött på julen & då åker allt bort! Superfin ängel! KRAMISAR!

    SvaraRadera
  3. Här hemma är alla julsaker redan framplockade =) Som sagt man tröttnar sååå fort. Gillar att ditt julpynt är fint och stilrent! Framförallt gillar jag färgerna, grått o vitt, snyggt!

    SvaraRadera
  4. Vart har du köpt ängeln? Jättefin,vill ha en sån! Kanske kan köpa din när du tröttnat på den;) Puss!

    SvaraRadera
  5. ja absolut!! om du är riktigt snäll kan du få följa med så får du också kanske träffa nån superkändis...vem vet, dom bara draaaaas till mig!! (Hoppas du förstår min ironi ;-))

    /Fina

    SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund